Kalapassin verkkokauppa

Kalastusluvat 2018 nyt myynnissä.

Osta kalastuslupa tai ravustuslupa kätevästi. Valitse lupa-alue listalta tai kartalta ja maksa. Voit valita ja lunastaa useita eri lupia kerralla tai yhdellä maksutapahtumalla samat vieheluvat myös kaverille tai isommalle ryhmälle, kts. Toimitusehdot; Vieheluvat ryhmälle.

HUOM! Älypuhelimessa valitsemasi lupa-alueen lupatyypit ja ostoskorinäkymän löydät sivun lopusta.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukainen

KALAPASSIN VERKKOKAUPAN REKISTERISELOSTE

(päivitetty 29.1.2018)


1. Rekisterin pitäjä

Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry

Y-tunnus 2448478-3

Viinikankatu 53, 33800 Tampere

pirkanmaan.kalatalouskeskus@kalatalo.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Ismo Kolari, p. 0505929259, info@kalapassi.fi


2. Rekisterin nimi

Kalapassin verkkokaupan asiakasrekisteri


3. Henkilötietojen käsittelytarkoitus

Henkilötietoja käytetään kalastuslupien ja mahdollisten muiden kalatalouteen liittyvien tuotteiden myyntiin ja niitä sekä kalastuksenvalvontaa koskevien asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä kalataloudelliseen tutkimustoimintaan.


4. Rekisterin tietosisältö

Henkilöön liittyvät tiedot:

- Etu- ja sukunimi

- Osoite

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Tiedot kalastusluvista ja muista käsitellyistä tilauksista ja toimituksista

- Asiakasnumero

- Yrityksen nimi (jos yritysasiakas)

- Henkilön tietojen käyttö markkinointiin


5. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot tallentuvat asiakkaan tilatessa verkkokaupasta kalastuslupia tai muita tuotteita. Asiakas voi halutessaan sallia markkinoinnin ruksaamalla kohdan ”Tietojani saa käyttää markkinointiin” henkilötietojen syöttämisen yhteydessä.


6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa niille kalastusoikeuden haltijoille (mm. kalastusalueet ja osakaskunnat), jotka myyvät kalastuslupia ja muita tuotteita verkkokaupassa. Edellä mainituille tahoille luovutetaan tietoja kullekin vain niiden henkilöiden osalta, jotka ovat ostaneet kyseisen kalastusoikeuden haltijan tarjoamia kalastuslupia tai muita tuotteita. Vastaavalla periaatteella tietoja voidaan myös luovuttaa kalastusoikeuden haltijoiden valtuuttamille kalatalouden tutkimustoimintaa ja kalastuksenvalvontaa suorittaville toimijoille.


7. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköinen asiakasrekisteri sijaitsee palvelimilla, joiden tietoturvasta vastaa alansa johtaviin kuuluva kotimainen tietotekniikka-alan yritys. Rekisteriin pääsy on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla ja sitä käyttämään pääsevät henkilöt ovat rajattu. Vain yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Rekisteristä otetaan säännönmukaisesti varmuuskopiot.